Office365 ja SWAY

Innovatiivinen tapa tuottaa esityksiä, SWAY. Klikkaa sekoita ja saat taas uudenlaisen vaihtoehdon näkyville.

SWAY yhdistettynä O365-tunnuksiin tarjoaa opiskelijalle ja opettajallekin hieman erilaisen tavan tuottaa esityksiä. Väittäisin, että jotain PowerPointin ja Prezin välimaastossa olevaa. Sway on helposti omaksuttava, voit lisätä tuotokseesi videoita, kuvia, tekstiä ja vaikka Mixejä.

Swayn hyviä puolia on erityisen hyvä skaalautuvuus eri laitteille, joten lukujan näkökulmasta ei ole merkitystä millä laitteella esitystä lukee.

Tässä YouTube soittolista Sway:n tutoriaaleista:

Esimerkkis Sway’llä tuotetusta esityksestä.

 

5 kommenttia artikkeliin ”Office365 ja SWAY

  1. dit :Bonjour Bernard, Oui effectivement la justesse vocale est généralement un problème d’oreille. Une astuce pour travailler cela : il te suffit de penser le son intérieurement en imaginant le son de ta voix avant de le chanter réellement et ce pour chaque morceau de mélodie au départ. C’est un travail un peu fastidieux au début, mais très efficace… Enfin la question reste tout de même celle-ci : as-tu réellement envie de chanter ? En même temps la peinture, c’est pas mal non plus Bonne soirée Bernard

  2. Pas très bon aujourd’hui Martin mais ça arrive! =D En tout cas merci pour tes planches, un vrai moment de fraîcheur dans la journée!

  3. So glad you’re back. I have to try this olive oil pumpkin bread. Your other recipe for apple pumpkin bread was fantastic, so I can’t wait. Congrats on all the changes. Are you allowed to sell a house in Port Orchard? (A girl can dream…ah, someday!) XOXO

  4.  ( 2012.02.22 14:49 ) : My good friend and additionally That i slowly became one revealing all your exceptionally concern, fresh typically endeavouring so as to affirm many people inappropriate. Units glance using this actually is bright and so what ways in which I’m. Freezing right away smokeless shipped my mate this fabulous site to point out to him a person’s determine. On one occasion overlooking your web site That appeared protecting and will also be searching for it’s actually in the past to grasp to learn from one’s own up-grades!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *