Matemaattisten aineiden opettajien ilta 2.3.2015

Vastaaminen sähköisissä kokeissa -esityksen diat.

Kiitokset kaikille osallistujille vielä tätäkin kautta. Tässä vielä muutamia ajatuksia:

– Sähköinen vastaaminen mahdollista erilaisilla matematiikkaohjelmistoilla. Haasteellista erityisesti siirtymäaika jolloin opiskelijat tarvitsevat yo-kokeeseen laskimen.Myöhemmin lisenssit lisääntynevät.

– Tällä hetkellä yhtäohjelmaa käyttäen matemaattista tekstiä pystyy tuottamaan TexasInstrumentsin ohjelman Muistiinpanot-sovelluksella. Koska tällä pystyy tuottamaan vastauksen pdf-muotoon, jolloin se on lisättävissä mihin tahansa ympäristöön.

– Muiden, esim GeoGebra ja Casio, vaativat toistaiseksi sen, että laskut siirretään kuvaruutukaappauksin esimerkiksi tekstitiedostoon.

– Tulevaan OPS:iin toivottiin selkeyttä siitä, mitä pitää osata käsin laskea.

– Ohjelmoinnin opetuksen jatkumosta perusopetuksesta lukioon keskuteltiin.

– eMath-pilottina Björneborgs svenska samskola. Heillä käytössä pitkän matematiikan sähköinen materiaali (MAA4 menossa)

3 kommenttia artikkeliin ”Matemaattisten aineiden opettajien ilta 2.3.2015

  1. OH, you look beautiful and the little doggy is beyond adorable!I remember your post about your old dog passing away and I totally felt with you, as I have a cat whom I love more than anything and can't imagine him dying one day..Anneli xWWW.OWLINVOGUE.COM

  2. Was anyone else really bothered by the depiction of the Amazonians? Because I facepalmed when they walked in. Skimpy tribal outfits, face paint, feathers, and freaking TRIBAL DRUMS? Seriously? AND THEN THEY DID IT AGAIN WITH THE HALF-VAMPIRE AND HIS AUNT. Did they not realise how stupid it looked for these guys to be wandering around a snow-covered field in sandals?

  3. I can't help noticing your 'picks' are people with white skin, blue eyes and if that isn't enough to insult the millions of users with 'other' racial characteristics, you push an amirikan flag in our face. shame!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *