LEON100-hankkeen sähkökoeviikko 26.1.-3.2.2015

LEON100-hanke järjesti kolmanne jakson koeviikolle sähköiseen arviointiin esittelytilaisuuksia.

Ohjelma:

 SKV kuva 

Osaava Satakunnan kanssa yhteistyössä pidettiin maantieteen opettajille täsmäkoulutusta Paikkatietoikkunasta ja LibreOfficen käytöstä. Laskentavälineen kanssa yhdessä järjestettiin matemaattisten aineiden opettajille koulutusta TexasInstrumentsin matematiikkaohjelmistosta, joka tulee mukaan ylioppiasltutkinnon kokeeseen.

Muut pajat pitivät paikalliset opettajat. Hankelukioiden ulkopuolelta kutsu lähetettiin myös Porin seudun steinerkouluun ja Björneborgs Svenska Samskolaan.

5 kommenttia artikkeliin ”LEON100-hankkeen sähkökoeviikko 26.1.-3.2.2015

  1. Con la cantidad de timos que hay por denunciar en el mundo literario y escritores consagrados por los motivos más peregrinos, menos por los que debería (su calidad), ¿por qué siempre terminas escribiendo sobre los mismos, estimada Meg? Ya sabes que no hay peor odio que el del converso, ¿tienes un oculto pasado?

  2. I can’t believe I didn’t think of this sooner. All we need to do is treat our economy like a board game and issue more money from the bank. Then everything will be all better! Thanks MMT. Making the world a better place is as easy as having a printing press!

  3. è un bravo figlio il Giallo (che ha pure lui ha gli occhi belli).Comunque, vogliamo una tua foto recente, cos’è sta storia dei bellicapelli (vidi fotopedia sotto)

  4. Ha I think I was born modern ( a Schwitters grab bag of bits and pieces).Got the alliteration bit right but as for the rest ….hmm way off the mark methinks……but enjoyed doing it. I love free modern verse . Thanks for the prompt.

  5. Our first year we actually had chickens who would sleep on top of the pigs while they were sleeping in their shelter. I’ve been planning to set up our next batch of meat birds with a trailer as their coop and move that between the pigs and cow/sheep.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *