Sähkökoeviikko – Abitti

LEON100-hanke viettää sähkökoeviikkoa 26.1.-3.2.2015!

Tapahtuman tarkoituksena on viestittää opettajille erilaisia mahdollisuuksia suorittaa arviointia ja motivoida opiskelijoita oppimaan.

Tänään perjantaina kokoonnuimme Porin Lyseon koulukeskukseen kuuntelemaan Abitti -julkaisuwebnaaria. Kiitos Abittiväelle avoimesta ja kannustavasta toimintatavasta. Otamme haasteen vastaan ja olemme pilottina muiden mukana.

Abittiwebinaaria kuuntelemassa

Porin lukioissa ollaan valmistauduttu Abitti sähköiseen kurssikoejärjestelmään tiiviisti joulukuusta asti.

Tästä se lähtee

 

Pika muistiinpanot, joista tehdää ohje verkonrakentamiseen. Luokkien muoto vaikuttaa hieman ethernetjohtojen pituuksiin ja kytkimien määrään. Tässä yksi vaihtoehto.

 

Järjestys

4 kommenttia artikkeliin ”Sähkökoeviikko – Abitti

  1. Denise, que saudade de você!! Fiquei tão feliz ao receber seu recado no Flor de Morango. Só não respondi antes por causa da correria do lançamento do livro, que foi um encanto, e melhor ainda porque conheci a Lunna e a Suzana pessoalmente (pessoas lindas)!! Assim que conseguir me reorganizar farei o sorteio de um livro no blog – depois te aviso. Amei seu post sobre ervas e fiquei com vontade de seguir seu exemplo.Beijos, com carinho, Madá

  2. Love the colors you pick! Mine would have to be China Glaze Sun Worshiper, Zoya Rica, Tarte Deco by Essie (I think that what it called and any pinks, pastel colors. I'm seriously a nail polish addict.

  3. 16byou could have created an attractive but also seductive blog post. i want him or her very much. I can probably not encounter noted it more advantageous. I will become at facebook my cheerful information and give back anymore. Many thanks and all best.

  4. DL (35)-There are NEVER enough RE agents who actually know what they’re doing. Believe it or not, I might be able to bring along one of my pals who got canned. He’s a sharp dude.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *